dr. Szabó Eszter
állatorvos

1982-ben születtem, Budapesten nőttem fel. Szüleim humán orvosok, ez az "örökség" kereszteződött az állatok iránti rajongásommal. 2006 tavaszán végeztem a SZIE Állatorvos-tudományi Karán, miután fél évet Gentben töltöttem gyakorlaton. 2006-2007-ben Ürömön dolgoztam egy kisállat rendelőben, majd Dani Kati kolléganőmmel belekezdtünk a Lutra Rendelő létrehozásába. Kati patikát szeretett volna nyitni, én rendelőt, így született a "Lutra". 2008-ban nyitottunk, azóta Almádiban lakom és már teljesen otthon érzem magam a városban.
Szabadidőmben (a kutyázáson kívül) szeretek kertészkedni, minél többet lenni a szabadban, de szívesen sütök-főzök és olvasok is.


dr. Dani Katalin
állatorvos

Állatorvosi diplomámat 2005-ben szereztem Budapesten. Az állatpatikát Balatonalmádiban 2008-ban nyitottam meg. Korábban egy fővárosi állatpatikában és a veszprémi állatkórházban dolgoztam. Az állatpatikai munkán túl elsősorban a kisállat belgyógyászat az érdeklődési területem. 2006 óta élek itt a Balaton mellett, 2012 óta Balatonalmádiban. Annak ellenére, hogy 25 évig Budapesten éltem, mégis igazi otthonomnak a Balatont tartom. Szabadidőmben szívesen járom az erdőt, mezőt férjemmel, gyermekeinkkel és örökmozgó kutyánkkal.


Dr. Kovács Éva
állatorvos

2018. májusában csatlakoztam a Lutra Állatorvosi Rendelő csapatához. Korábban szülővárosomban, Budapesten és Veszprémben is dolgoztam. Eleinte asszisztensként, majd a diploma megszerzése után (2011) orvosként láttam el a négylábú kedvenceket.
Az orvoslás mellett különösen érdekel a kutyák és macskák viselkedése és lélektana.
Jázmin kutyusommal nagyokat kirándulunk, futunk, sőt gyakran a munkába is elkísér.


Pallosi Enikő
asszisztensMég nincs szöveg...


Bátorné Müller Nóra
asszisztens
Időpont-egyeztetés szükséges!
2015.02.12.

Nyitvatartás:

Hétköznap: 9-18-ig

Szombat: 9-11-ig

tovább